Lopende projecten

Z-Afrika foto KristienVLIR-UOS ondersteunt zowel kortlopende projecten tussen individuele professoren en docenten, als samenwerking van vier jaar tussen departementen en uitgebreide samenwerking van tien jaar op institutioneel niveau. Daarnaast stimuleert VLIR-UOS de creatie van nationale netwerken. Lees meer over de verschillende samenwerkingsvormen.

Overzicht van projecten

Foto lopende projectenIn 2015 waren er 174 lopende of startende door VLIR-UOS gefinancierde projecten, waarvan 15 met een looptijd van meer dan 10 jaar, 55 tussen 3 en 6 jaar en 104 van minder dan 3 jaar.

 

Bekijk het overzicht van lopende projecten (in het Engels) en filter op basis van een land, programma of Vlaamse instelling.

Richtlijnen en formaten

Bent u op zoek naar informatie en formaten voor de verslaggeving van uw project, over de communicatie van de resultaten, de beursbedragen of per diems? U vindt het in de richtlijnen voor uitvoering.

Getuigenissen

Dag in dag uit geven professoren, docenten, studenten en medewerkers een concrete invulling aan de 'sharing minds, changing lives'. Wie zijn ze? Wat doen ze? En waarom? Lees hun getuigenissen.